Gyakran feltett kérdések

A guggoló pozíció az egészséges és természetes módja, hogy megelőzze és megszüntesse a székrekedését.

Mit tegyek? Mire figyeljek?

Csak nyugalom! Az optimális székelési pozíció egy görcs mentes testhelyzet, amely a legközelebb van a természetes guggoláshoz. Csak egy kis gyakorlás, relaxálás és minden menni fog. A testünk gyorsan hozzá fog szokni a Squatty-Potty pozícióhoz és gyorsan át fog szokni arra, ami neki a legjobb és legtermészetesebb.

Hogy kell használni?

Tartsa a Squatty-Potty-ját a WC csésze alatt. Üljön le az ülőkére ahogy szokott. Majd ülés közben emelje fel a lábát, húzza előre a Squatty-Potty-t és tegye fel rá a lábát. Alakítson ki egy kényelmes pozíciót. Legyen a lábfeje a térde alatt. Ne legyen túl elöl, se túl hátul a Squatty Potty.  Minél jobban felvesszük a guggoló pozíciót annál jobban fog minden működni. 

Minden WC csészével kompatibilis a Squatty Potty?

A Squatty Potty szinte minden fajta WC csészével kompatibilis. A formája úgy lett kialakítva, hogy ha használaton kívül van, akkor be lehessen tolni azt a csésze alá, mintegy körbe fogva azt.

Milyen sűrűn használjam a Squatty Potty-mat?

A válasz egyszerű. Minden alkalommal! Még akkor is, ha csak ülve pisil.

És mire számítsak? Mi fog történni?

Először kicsit talán fura lesz a pozíció, de a testünk gyorsan meg fogja szokni, hogy a lábunk fel van emelve és a székelés egyre gyorsabb és egyre természetesebb lesz. A legtöbb ember azonnal érzékeli a különbséget, de vannak akiknek akár egy hétbe is beletelik míg megszokják ezt a guggoló pozíciót. A legfontosabb, hogy próbáljuk ellazulni és nem görcsölni. 

Eleinte még a könyv is megengedett, de később felesleges lesz, mert úgy sem lesz időnk olvasgatni. Így tartogassuk az olvasmányainkat a fotelre és ne a WC-re.

Hogyan tartsam tisztán?

Ugyanúgy, ahogy bármi mást a toalettünkben. Javasolt puha tisztító kendő használata.

És ha nekem nem válik be? Vissza küldhetem?

Természetesen igen, csak kérjük vigyázzon rá, hogy karcolás mentes legyen. Cégünk 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállal a Squatty Potty-ra. Ha 30 napon belül bármi oknál fogva Ön úgy dönt, hogy Önnek a Squatty Potty még sem vált be, akkor csak küldje vissza és mi 15 napon belül visszatérítjük a termék árát. Az oda és vissza történő szállítási költség díját sajnos nem áll módunkban visszafizetni.